Saabpartners Bespoke

Gun uw Saab een upgrade

Saabpartners Bepoke is dé manier om uw Saab een upgrade te geven en te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan in leer beklede interieurdelen of een facelift voor het uiterlijk. 

Wat is Saabpartners Bespoke?

Saabpartners Bespoke is dé manier om uw Saab te personaliseren en te verbeteren. Heeft u altijd al een nieuw multimedia systeem gewild, of ergert u zich aan het vele plastic om u heen? Saabpartners Bespoke is hiervoor de oplossing. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, of kijk verder rond op deze pagina voor een kijkje naar de vele opties. 

Odoo tekst en afbeelding blok

Maatwerk

Saabpartners Bespoke draait helemaal om maatwerk. Alles wat wij maken en monteren wordt met zorg gedaan.

Kwaliteitsgarantie

De monteurs van Saabpartners garanderen u een resultaat van uitstekende kwaliteit. Alle onderdelen worden met veel oog voor detail gemonteerd. 

Personalisatie

Bij Saabpartners Bespoke kunt u uw auto volledig naar uw smaak personaliseren, kies zelf het materiaal of de kleur: het is allemaal mogelijk.

Exterieur

Een greep uit de mogelijkheden voor het exterieur

Facelifts

Wij hebben de kennis en ervaring om een volledige facelift voor het exterieur uit te voeren op zowel de Saab 9-3SS als Saab 9-5.

Performance-onderdelen monteren

Het is mogelijk om bij ons sportonderdelen te laten monteren, zoals Maptun en Hirsch-onderdelen. Denk hierbij aan uitlaten, spoilers en diffusers.

Interieur

Een greep uit de mogelijkheden voor het interieur

Multimedia

Voor alle Saab-modellen (inclusief 9-3SS met glasvezel) kunnen wij nieuwe multimedia-systemen installeren, ook audio upgrades zijn mogelijk.

Uw gebruikte onderdelen herzien

Wij kunnen interieurdelen zoals handvaten en dashboard-inleg bekleden met leer of andere afwerkingen, zoals een carbonprint of lakkleur.

Enthousiast geworden door Saabpartners Bespoke?

Start nu met het personaliseren van uw Saab!

Gallerij

Een greep uit onze recente projecten